Om Bering Foto

Fotograf Pernille Bering skaber unikke og eventyrlige billeder af dem du holder aller mest af. Med inspiration i eventyr om prinser, prinsesser, alfer, engle og meget mere skaber hun et helt personligt og smukt univers så dine billeder bliver helt personlige og uden lige.

Fotograferingen kan foregå på alle tider af dagen/aftenen – det afhænger af årstid, vejrforhold og børnenes alder. Lyset er altafgørende for at få skabt den rigtige stemning. FairyTales kan også laves i studiet, hvor der er en række kjoler, skørter, pelse og andet regi som frit kan benyttes i dit specielle foto eller du har  måske noget yndlingstøj som du gerne vil bruge.

Alt sammen foregår i tæt samarbejde med dig. Et godt billede er et samarbejde mellem model og fotograf, så er det vigtigt at børnene er vel udhvilede og trygge.

Når der er tale om Boudoire billeder er der altid en makeupartist tilknyttet, hun er med under fotograferingen så du hele tiden fremstår som den bedste udgave af dig selv.
Boudoire fotografering foregår både ude og inde – alt efter dit ønske, men altid under stor respekt for hvad du måtte ønske af dit boudoirebillede.
Skal du have lavet en boudoirefotografering skal du som min. afsætte 3 timer.

På denne video kan du få et indtryk af hvordan en FairyTale fotografering kan foregå. I dette tilfælde var det en særlig anledning nemlig en velgørenhedsevent til fordel for Børnecancerfonden, hvorfor der også er slot og hestevogn med. Men du kan få et indtryk af hvordan jeg arbejder.